2008. gada 18. jūl.

Referenduma gaidās 3

2007. gada 8. februāris, Delfi

   Vai tiešām zagļi pieder labējiem? Padomju laikos visus kapitalistus sauca par zagļiem un izskatās, ka jaunbagātnieki, kas izveidojušies no bijušajiem padomju vadītājiem, uzskata zādzību par kapitalisma neatņemamu sastāvdaļu. Paldies Dievam, viņiem nebija jāmācās to darīt. Tomēr tolaik viņi it kā apzaga okupantus, bet tagad - savu tautu. Kā anekdotē - karš ir jau beidzies pirms 50 gadiem, bet viņi vēl joprojām nolaid vilcienus no sliedēm.

2007. gada 30. maijs,  Delfi

   Pēdējās dienās Latvijas vesturē bija atklāts jauns līdz šim brīdim nevienam nezināms fakts. Latvijas komunisti padomju laikos visi kā viens bija pārliecināti, ka Latvija bija okupēta, un drosmīgi pauda savu viedokli sabiedrībai. Tikai gļēvulīgs kolaborcionists Endzinš noliedza šo faktu. Šis atklājums ir visnozīmīgākais Latvijas vēstures zinātnē, neskaitot  secinājumu, ka Ulmaņa kungs 1940. gadā rīkojās tālredzīgi, paredzēdams Latvijas neatkarības atjaunošanu nākotnē. Ir dokumentālas liecības, ka viņam  to solījis džidajs Lačplesis, kas tolaik apciemoja Latviju ar princesi Leiju Organu.

2007. gada 3. jūlijs,  Delfi

    Endziņa kungs trāpījis naglai uz galvas - ja tautas kalpi patiešām doma atcelt grozījumus,  kāpēc viņi tik stūrgalvīgi atteicas iet uz referendumu? Labs taču labu nemaitā, vismaz sliktāk nebūs. Un te ir vissmieklīgākais - ar savu negribēšanu balsot referendumā viņi apliecina, ka referenduma jēga ir lielāka nekā viņi apgalvo.
 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru