2008. gada 29. jūl.

Referenduma gaidās 6

2007. gada 29. jūnijs, VDiena

    Varbūt Deripaska apmeklēja Latviju tāpēc, ka krievu banditi satraukušies, ka latvieši ar savu referendumu var iznīcināt pastavošo Matrix "Neatkarīga Latvija" un sākt saimniekot paši savā valstī?

2007. gada 6. jūlijs, VDiena

AB » Lasiitaajs 13:28 06.Jul.
Faktiski, tagad varetu uzsakt kriminalprocesu, kura rezultata varetu viegli noskaidrot, kas Tu esi un kadi ir Tavi ricibas motivi.

============
    Vai Jūs nevarētu noskaidrot, kas es esmu un kādi ir mani rīcības motivi, jo es jau sāku šaubīties, vai esmu tiešām godīgs cilvēks, ja tādi nelieši, kas tagad atrodas pie varas, joprojām ļauj man staigāt brīvībā. Tomēr es arī šaubos, ka viss beigsies ar kriminālprocessu, jo bandīti kārto savas lietas citādi. Baltkrievijā, piemēram, cilvēki vienkārši pazūd bez liekām formalitātēm.


2007. gada 23. augusts, Delfi

    Raidījuma "Kas notiek Latvijā?" laikā esmu bijis Jūrmalā. Tur ar parastu televīzijas antenu bija iespēja skatīties vienīgi kanālus, kuri rādīja filmas krievu valodā par krievu bandītiem, tikai ne LTV1. Vai Jūrmala ir vēl joprojām Latvijas teritorija? Un vai šīs dīvainības ar LTV1 notiek tikai Jūrmalā vai arī citos Latvijas novados iedzīvotāji tiek pieradināti pie "ģimenes" vērtībām? Labi, lai notiek. Atbraucu mājās paskatīties internetā, bet pēdējā laikā raidījumu var skatīties tikai no sākuma, bet raidījuma vidū pārraide parasti tiek pārtraukta un ir jāskatās viss no jauna. Agrāk bija iespēja skatīties no jebkura vieta. Un šoreiz atkal neizdevās noskatīties līdz galam.
Just because you're paranoid
Don't mean they're not after you.


2007. gada 5. novembris, VDiena

Šodien gadījas Deja Vu lēkme. Mēģinājums Delfos pievienot komentāru rakstam Irinas Ļevšinas "Baltkrievija uz sociālo satricinājumu sliekšņa" cietis neveiksmi. Tas pats iznākums bijis pirms viena gada un astoņiem menešiem un tajā komentārā arī tika minēta Baltkrievija. Vai tiešām Lukošenko ir tik garas rokas? Toreiz novietoju komentāru Dienas portālā un pēc tam atkal radās iespēja piedalīties diskusijās Delfos. Tālāk ir ipriekšminētais komentārs, nākamais bija rakstīts pērn.

++++++++++++++++++++++++++

Komentāros visvairāk biedē tas, ka cilvēki jau neatceras, kas ir īsts totalitārisms. Balrtkrievijā mītiņa dalībniekus iebāz autobusos un tur piekauj. Cik daudz cilvēku būtu atnākuši 18.oktobrī un 3.novembrī ja būtu zinājuši, ka viņiem draud fiziska izrēķināšanās?

++++++++++++++++++++++++++

Vakar centos pievienot atsauksmi rakstam ”Uzdod savu jautājumu radio Fit FM 99.5 viesim DELFI galvenajam redaktoram Ingum Bērziņam! “ Neizdevas. Un tas jau kļuva par paražu. Varbūt puķu audzētaji atraduši vieglāku ceļu nekā niku reģistrācija. Tālāk ir atsauksme, kura neiederējas Delfos.


laucinieks 05.03.2006 22:54
Niku reģistrācija ir jāievieš obligāti! Tas ievērojami samazinātu iespējas manipulēt ar sabiedrisko domu! Pret to var būt tikai valsts ienaidnieki! IP adresi tāpat logos būs jāglabā 3 gadus! Uz priekšu!

========================
Cik interesanti! Baltkrievijas portalos jau sen tāda prakse pastāv un VDK virsnieki tur ganās nemitīgi ar daiļrunīgiem nikiem kā, piemēram, “pulkvedis”. Varat uzminēt kādeļ. Un ar ko nodarbojas laucinieka k-gs? Varbūt ar puķu audzēšanu? Jo tuvāk vēlēšanas, jo vairāk Lukašenko paņēmienu redzams Delfi portalā. Puķu audzētaji droši vien apguvuši jaunu specialitāti un arī ātri pārņem Baltkrievijas pieredzi politiskas cīņas jautājumos. Kad ūdens nāk mutē, jāmācās peldēt. Tas var tikai precēt, ja nerastos jautājums: cik tālu viņi gatavi aiziet lai glābtu savas ādas un visu, kas bija nopelnīts vaiga sviedros. Varbūt kādu apvērsumiņu sataisīs kamēr nav par vēlu?


2007. gada 4. decembris, VDiena, par sabojātu taimkodu

29. novembrī esmu rakstījis VDienā par Stepašinu:
    «Bijušā Krievijas VDK priekšnieka Rīgas apciemojums, it īpaši ņemot vērā tagadēju Latvijas politisku stāvokli, izraisa diezgan neomulīgu sajūtu, it kā tādu polonija pēcgaršu. Kā teicis filmas "Ronins" varonis, CIP aģents "Ja ir kādas šaubas, tad vairs nav nekādu šaubu".»
Izrādījās, ka mana nojauta mani nav vīlusi. Diemžēl.


2007. gada 11. decembris, VDiena

    Kāds tiesnesis ar lepnumu paziņoja, ka neesot lasījis "Tiesāšanās kā ķēķis". Tiešām, kāpēc, ko jaunu viņš var uzzināt no šīs grāmatas? Miķelsons un Savickis neskatījas "Putina sistēma". Arī šos cilvēkus grūti pārsteigt ar tādām lietām. Un par to, kas notiek Latvijā, Zalāna kungam zināms labāk nekā žurnālistam Domburam, jo viņš ir pats šo mēslu radītājs.

2008. gada 11. janvāris, VDiena, par divām slepkavībām pēc Jaunā gada

    Delfos 23.decembrī Ilmāra Latkovska raksta "Tie paši kalvīši Godmaņa kulītē" komentārā rakstīju: "...šiem pamotojumiem padomju-Lukasenko-Putina stilā trūkst svarīgāka elementa. Tā ir iespēja iebaidīt oponentus." Izskatās, ka tagad notiek šī trūkuma novēršana. Un šo slepkavību galvenie mērķi nav uzņēmeji un jaunbagātnieki. Paziņojums sabiedrībai ir vienkāršs - tas pats var arī notikt ar jebkuru, kas cenšas mainīt lietu kartību Latvijā. Rudenī lai aizietu pie Saiemas bija jāpārvar slinkums un inertums. Drīz būs vajadzīga arī drosme. Varbūt īsta cīņa par īstu Latvijas neatkarību ir vēl priekšā. Vai Latvijā ir cilvēki, kuriem šis abstraktais jēdziens "Latvija" ir dārgāk par dzīvību? Vai atkal būs jāmeklē "sava vieta", kurā, droši vien, jau atrodamies? 
 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru